detegenpartij00 Home. Klik op de Afb/Berichten om de pagina te openen.

Ik Vecht tegen onrecht, en ongelijkheid in de wereld:

62% SGP-ers STEUNT NEO-NAZI-REGIME Klik hier SGP-raadsleden voor steun rechts kabinet!

AAA Klein-2014-09-26

62% SGP-ers STEUNT NEO-NAZI-REGIME Klik hier

Plaats in winkelmandjeMandje

SGP-raadsleden voor steun rechts kabinet
16-09-2010 13:43
HILVERSUM – Vrijwel alle lokale en provinciale SGP-politici vinden dat hun partij een nieuw kabinet van VVD, CDA en PVV gedoogsteun moet geven. Tweederde van hen (62 procent) vindt dat de partij daar wel harde voorwaarden aan moet verbinden.
Klik op de Klik hier link ter inzage volledige RD-artikel
———————————-
COMMENTAAR
62% SGP-ers was tijdens de 2e WO -o.l.v. ds. G.H. Kersten- loyaal aan de Duitse bezetter en nu is 62% SGP-ers voor gedoogsteun aan een NEO-NAZI-REGIME. Sinds de abortus en euthanasie zijn gelegaliseerd, wordt NL geregeerd door een NEO-NAZI-REGIME. Of dat nu een paarse regering is, of een liberale regering, of een liberaal rechtse regering, dat maakt niets uit, elke kabinetsvorm keurt abortus en euthanasie goed. Ook de coalitie VVD/PVV/CDA.

WAT VERSCHILLEN DE NAZI-CONSENTRATIEKAMPEN VAN HITLER VAN DE HUIDIGE ABORTUSKLINIEKEN?

ANTWOORD: NIETS!

 

detegenpartij00
Desondanks is er is toch enig verschil: De concentratiekampen van Hitler en Himler waren soms nog te overleven, maar in de abortusklinieken is geen kans op overleving voor het ongeboren leven mogelijk.
Als Neurenberg zou worden heropend, zou dus 62% van de SGP-ers terecht staan wegens medeplichtigheid aan genocide.
De SGP is niet meer dan een godloze en levensbedreigende beweging die zich de brutaliteit veroorlooft om een pro-abortus-regering te steunen over de lijken van 75.000 roofmoorden op jaarbasis. Van der Staaij had Wilders in de 2e kamer op punten bij kunnen vallen, t.a.v. de islamisering en EU-Babel, maar dan houdt hij angstvallig zijn mond. Brede steunverlening aan een pro-abortus-regering, zoals de SGP nu voorstaat, is des duivels en bewijst dat de SGP sinds de 2e WO nog steeds voor twee-derde met een verraderlijke NSB-geest bezet is, omwille van vleselijk eigenbelang.
Koningin Beatrix heeft tijdens haar troonaanvaarding de eed afgelegd ten aanzien van de bescherming van het leven van iedere burger, terwijl zij in koelen bloede de abortus/euthanasiewet heeft ondertekend. Ondanks deze misdaad tegen de mensheid hangt het Refodom op 30 April vrolijk de vlag uit en ds. W. Pieters stond recent aan de koninklijke dranghekken te handenklappen voor dit soort herodianisme.

Duidelijk dat God het christendom geslagen heeft met het oordeel der verharding, waarop het oordeel der verwoesting is gevolgd en nog is het einde niet.
GPPB
. Bron

Advertenties

◾De redactie heeft te allen tijde het recht om reacties in te korten, te redigeren, of te verwijderen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 28 februari 2013 door in Geen categorie.
%d bloggers liken dit: